Khamis, 20 Januari 2011

MRR2 red alert!

peristiwa:cuti taipusam..
sebab musyabab:kawasan kalo lalu umpama bunuh diri dlm kesedaran yg nyata dn jelas tanpa dengung..

maka si papa amani decided mbawa kami ke tasik shah alam..wooo..lama x msuk shah alam..las pon mse p iCity,amani bru 2+ bulan kut, tp mlam,x ktahuan apa pon..

bru ku nmpk DEMC tu dok tang mana..haha..ceit..
ikut jalan blkang nk p shah alam tu dr sg buloh ,trgt dolu2 mse prektikal duk nyewa ngn kakak kt shah alam..

dulu p tasik s.alm tu bwk anak org,la bwk anak sndri..hehe..syok gak
tgu dia dpt kaki lg syok kut..
..mekaseyy ye papa amani..

ni jenuh berdukung..dh la sian dia ngntuk ,kami paksa dia berjaga..
naik keta dkt2 nk smpai tmpt tujuan baru nk lena,mana taknya..
bila trun keta bukak mata..mulut pon buka sama bila dh stat bosan tgk tasik tu..

sebelum p tasik ,p tgk org main ape tuh..ala ..td aku ingt..lupa lak..sat2 nk recall..

haa..go cart..hehe..kat ngn stdm s.alam tu..
dolu p rmai2 sama geng2 YANs..YAN1, YAN2, YAN3 dan YANs INFINITI kut..ni p tgk kt lua ja la dh yg p YAN1 ja..

(YAN1,YAN2,YAN3) Junio..adkh junio ini akan ke YAN yg d banggakan itu?owh..yg tengah dan paling kanan tu abah depa kata no no..haha


gamba di ats mse all the 3As di invited to futsel ampang sport..sbb menyaksikan OPS pecah teloq ataih pala si budak bsday geng YANs..sian,demam2 ngn pelekat ajaib di kpala pon kene angkut sama..haha..
pose  paksa rela smbil ngunyah sekut..(ops,ibu x smpat nk cover lipatan perutmu anakku..hihi.)


 
kalo ada sumur di ladang,buleh kami menumpang mandi,
kalo ada masa yg lapang,buleh kami p sana lagii..
p mana cheq?futsel ke shah alam??
dedua pon molehhh..ade BORA OMBAK rupenye kt sebelah tu ekk..baru KAMI tau..(dgr2 sok mlm schedule utk futsel tu ek..hahaha)

2 ulasan:

Zulhatmi berkata...

boleh2...pasni kita g oversea plak....jom pi buat passport..ada duit semua boleh jd..Insyallah

sekati membran berkata...

yeay~
nak cari duet
nak cari duet
nak cari duet