Rabu, 27 April 2011

kucing miow-miow

lupa nk rekod kt sini..muahaha..

org yg baru ade anak sorg,eksaitet la kebolehan2 ni..haha..bru stat berkenalan dgn makhluk allah yg comel ni..
kucin namanya..
dr jauh kalo nmpk ..hamboiii memanggil si kucing ..tp pgil gaya dia la..lain sikit..ada masa aku upload bideo..

dh kucin dtg dekat muka cuak2 lak..haha
ritu skali kucing lompat atas peha papa dia kat kedai makan,dia yg melalak sakan..pdhl jauh gk,dia duk ats kusi budak2 tu ,tggi la kan..

haha..snok lak nk sakat dia psni..ekekek..
ni dh knai gmba kucin..nmpk gmba stat la buat bunyi nk pgil kucing..tp si kecil tu x sempat hadam lgi sillibus panggilan kucing miow2..dia p wt bunyi mcm pgil cicak..haha

ni adalah kucin ye kpd sesapa yg belum kenai

tiada masakan malam ini

haha..tepung dh nak abis,barang2 dapur juga bgitu..

tgl nk masak ayam je..bukan aku la..tuan rumah yg buat ,sbb dia smpai umh dulu dan nasi mmg peberet dia..aku x jumpa nasi 3 hari pon xpe..(haha ye ke ?..pstu monyok sbb stress x jmpa nasi..)

lg pon mlm ni bz nk packing barang2..smlm dh simpan2 baju2 lama si kecik tu..byk dh x muat rupenye..psni bru la tau nk bli apa kt dia,tdak pyh la nk dpt aproval kan..maka proses kemaskini baju ibu  dia pulak la psni..
nk tgk apa yg x ckup dan yg x muat..haha..
alamak,xde alsan,smua muat kcuali bju kurung byk dh tetas tepi..

duduk ganas sgt..mengalahkan raksasa yg otomen bunuh tu je..nih pon dh berlipat atas kusi...td dh nk terplanting dr tempat dh..hahha..

agak kurang sopan di situ..xpa.."ajar"nya x kurang kan..hohoho





.

Selasa, 26 April 2011

tipu je berjaya

haha..kek coklat aku jd cam puding..kole kacang maupun belacan cap dot dot dot..

rupe x jelita,aku terpaksa abeskan sorg2 setelah tdak berjaya memujuk satu departmen ni tlg abeskan..
haha..kt umah toklaki aku dh tulung sket..kuikui..

dh givap dh ..ceklat aku x moist,x berongga ponnnn..haha..psal pkai melooo malt kut..

tppppi..
jeng jeng jeng..lasagne sardin aku jdi..
versi suka hati campo2..
gmba nti aku buh kendian..dh update psl ni ja..haha..mcm bagussssssssssssssssssss..


tumis 3 biji bwg merah,3 ulas bwg putih..dlm 6 sudu myk msak(pstu xpuas ati cmpo marjerin satu sudu pulak)..
pastu msukkn kentang di dadu ala2 inti keripap..
pstu tenyeh2 sadin,(kuah x yah) perah asam limau sket..baling dlm kuali yg sama..
kendian msukkan tomato puree 1/2 tin dia(yg besor gk tin ni ,ala2 tin susu pekat)..
pstu msukkan stok kiub ayam yg di camput air secawan..
pstu ..
pstu..
gaul kacau2..smpai mcm sedap ..prasan sndri la..tmbh kan bwg besar yg hiris comel2,cili hiris comel,daun sup (konon nk gnti daun OREGANO yg aku x knai ..haha)..
pstu bio la sat..x saba kalo,buh api kuat2...haha

buh la garam sket..

pastu pastu..
kuah sos putih..
aku bli cmpbell sup mushroom ciken ..tmbah air secawan + 1 sudu tepung jgung..didihkan..

pastu roti2 yg di gelek nipis(ala2 lasagne sheet,dlm 20 keping x smpai,,tu yg x sdp sgt,nk sdp buat ikut arahan =24keping)..

letak sos merah a.k.a sardin cmpuran td tu..(1/3 dr total kuah )
pstu alas roti...
pastu alas soso putih,,
pastu alas roti ..
pastu sos merah..yummmmiii..bgitula strusnya bergilir smpai abg ramlee mampos..muahahha..

hasilnya...burpppp...kenyammmmm...

Sabtu, 23 April 2011

kejayaan adalah milik setiap insan

tajuk mcm motibasi kan..
haha..kek aku dh jdii..
tp budak degil +jimat ni tuka smua koko jdi melo..kalo susu segar tu buleh produce sndri pon aku nk wt sndri..haha

terimalaaaah..



terliur tak..kalah secret recip..haha
sebelum topping,pon pakai melloo..fresh from oben


happy besday to me in advance!..


tu la..model yg memeperagakan kek saya..kang x ltk gmba asal sblm topping korg x caya aku wt sndri lak kan..haha..

alah..nk upload gmba baki kek setakat jam ini x berjaya la plak..nti ku update..




dh update:mcm belacan daaa..haha..yg kanan simpan nk bwk senin..sempat ke?


resepi pakai yg bwh ni je ..hoho.
tetibe tersearch lasagne ekonomi ..hebat2..aku nk try gak nti..

hoho..

Jumaat, 22 April 2011

sangat sihat!

kek tanpa butter..

saya mau saya mau..utk mghapal brg2nya ..aku kne taip..

ok..kene bli telur 2 biji,
susu segar perasa coklat> dh bli rm4.40
gula perang
coklat masakan/serbuk koko/erm  ...milo buleh dak ?

pukui telor,msuk gula..msuk sikit2 bhn bertepung esen tu smua..
ok apal!
toping kalo rajin dan nk bg cantik ,aku wt ..hoho

haha

jumaat yang sekarang

saja nk libatkan entry dulu...
dh jumaat..
skjapan saja..
mud memasak yg pelik2 x brapa bagus ..(adkh sbb nk gaji dah?haha..)
tak bagus tak bagus..

owh..kene kurgkn stress..sy msih memBF..huhu..
stok cukup makan je kawan2..tiada lagi stok berjela2,smpai toklaki muak2,smpai gaduh2 nk letak lauk basah xleh..
tu la..nk bli DF x approved..jdla bgini ..(tgk ?sikap saya adlh penyalahkan org lainnn..jnji aku x salah..muahaha)

gaji ni nk bli oat kosong,kurma,horlicks,susu,telor,keju,yogurt,tomato puri,daging,sawi,kasut raya/kasut nk p kenduri kawen..huhu..ehh..yg berlrbih2 tu pesal..mcmla menteri kewangan aku nk approve..
haha..
perlu wt quotation dulu,raise capex smua,pstu tu pon x sure dpt aproval jika tdak penting..haha..yg 4 terawal je WAJIB approve jika x mau susah di kendian hari yee..nada ugutan ni..muahahahha..

tp nk tertensen lak keje ni..pesal?mcm x lengkap je info otak aku nk utk certain2 project ni..iskh..
tergagap je kalo org tanya maknanya mmg aku x fokus la tu..
kalo fokus,ko ty la by phone pon,aku duk lam jamban ke kat mana2 pon,buleh jwb lulus 200% mrkah tau! (berlagak tak?..)astaghfirrullahalazimmm..jumahat2 ni wt dosa kering belagak2..

kne byk muhasarawaksabahan diri ni..hukhukhuk..

kita bakor,kite bakor..kite bakorrrr je la entry ni..haaa..dulu aku wt cmtu la..haha..tulis2 dlm diari ,yg psl marah2 luah2,pstu bakorrr..sbb lpas ulgkaji ayat2 dlm diari tu cm nk kne kilat petir je kan..ahahaha..

saiko tak ?saiko tak?abg2 kakak aku kata aku saiko sket dlu (byk kut)..hahhaha..tp mak kata aku jnis sentap sket,ye ke?TAKKK kutttt..tu pasal aku strikethru je ayt tu..hahahhaha..

Rabu, 20 April 2011

mereka suka tat telur versi pastryku..

wahaha..walopon lambat tadi,sempat gak ku rembat 5 slice wt brekpas kt opis..

huhu..nasi pon dh bwk,x sempat panaskan..
mereka suka,saya laaaagiiii sukaaaa...

phewww..rasa sonok bile leh paksa org  makan ramai2..hehe

resipi yg kutiru :
crust:
2 cawan tepung gandum (-1 kilo rm1.35)
1/4 cawan gula halus (amik yg ade kt umah)
1/2 cawan butter(marjerin cap pelangi ..huhu)
1/4 sudu garam
1/2 serbuk penaik(70 sen)

cmpor smua sebatikan..
pastu tambah pelan-pelan 2 biji telur..


filling:
1 cawan susu sejat (baki puding ritu)
1 cawan gula halus

1 cawan air (free)
4 biji telur(rm1.95/5 *4)
1 sudu tepung kastad (*i pakai cap nona..ekonomi skett..hehe..rm2.20)
1 sudu esen vanila..(rm2.00..macam mahal je..sgt berkire sbb x gaji lagi ..)

kos tambahan :ceklat celup rm1.80,utk leka kan pembantu dapur ..tapi sememeh jadi dia..huhu..demi cita2 ibunya,xpeeee la..haha..bertahan sekejap je..smpat siapkn bahan2 ngn doh je la..

cmpo smua ,kacau laju2 sbb pembantu chef tu dah merengek2 nk di dodoi..kacau smbil mendukung le jdinye..tu kalo x sdp filing dia,psl sblh tgn la tu..(haha..alasan..)

bakor crust tu dulu, 12-15min,180 degree cmtu ,tenyeh2 ala2 bentuk piza nye crust ..huhu..(heating mode: top-bottom)
pastu curahkan filling lak..bakor lagi smpai puas ati tgk rupa dia..aku wt dlm 180 -200 degree,pnas atas saja utk wktu  kecederaan tmbahan (10 min)
aku x puas ati tu yg smpi jd wrna seperti di bawah tu..

hehehe..tapi syedapppp okeii..

sgt ajaib aku ley wat..huuu..dulu teringin2 je,nk bli slalu mahai sgt,kecik lak tu..mana cukup tembolok aku dan rakan2 sekitar ..ekekeke

terapi diri

wohoho..
ada cara lain terapi slain blogging..
dulu2 aku suke potong rambut kalo stress..
skang pon sama la..

cuma ada tmbahan perasa..rupenye memasak pon terapi gak..
muahaha..
dgn kos x seberapa,berjaya kali pertama masak tat telur-ikut-suka-hati walopon ikut resipi ..hehe

sbb tools x ckup kan..
uli menual,pstu chef pembantu x reti cakap bahasa melayu betui lagi kan ..pembantu a.k.a my leving2 dotter..
huhu..

rupe yg x seberapa..
nampak??tu je satu2 nye cookware yg cggih aku ada..haha..smua tibai situ..psni kne bli lain la sbb dh rajin kan..*kalo ade nk adiahkn pon besh*
 kadar pecahan tu makin lama makin besor pdhl makan sorg je tu..belum paksa org lain telan..haha..agak x best sgt sbb crust tebal..dh namanye tools x cukup kan..mujo x wt pakai kotak kasut ..huhu..
..dh tau cara,psni buleh meniaga online..hahhaha..besor ngat impian kak..

resipi ,p terai sini ..aku dgn kalut2 pembantu chef tu skjp nk tido,skjp nak main ,ntah x pasan ,ikut skrip resipi tu ke dak..mcm dak je..haha..tu yg x comei..jnji puas ati dpt makan hasil tgn sendri..hoho..
sok sesi paksa budak opis makan..haha..komplen2 x bg makan la kan..


>>>>
>>>>
>>>>

iklan: bila usia dia 10 bulan,dia mula meragas2..(nyanyi versi lgu "bila fatimah msih kecil.."..ingat tak??tone tu ade lam pala aku,lirik alamat hamcusssss)

..mse p mlawat mmber kecil kat spital..huu..sdg cubaan membuaskan diri


 eh satu lgi td sbb filling tat tu x muat,aku dh kukus, p wt ala2 karamel,haha,suke suki ,jadi ke idak,tekak aku rela telan je..sekian terapi berapi..huhu..

Isnin, 18 April 2011

tempe & tempoyak

lama gila tak menjamah nasi moksu tu wktu lunchy2 muchy..

aku trgt tempe ngn tempoyak dia ,
tu yg sanggup berpanas2,menunggu lip turun-naik yg selow siput khinzir tu..lgila kalo stiap floor ade org nk tumpang..
iskh..letihh buang masa..
hargai masa la kunun..haha..

jnji sempat telan-kunyah smua nsi berlauk ikan goreng,tempe-limpa,ulam2..wahaha..
pastu agende menshare mknn kat si kecil tu barula syok..
bg dia rasa tempoyak tempe smua..
sodappp nakkk..

tempe makanan peberet ibu kamooo tau..papanya tak berkenan,jdi x de la nk mmbeli mcm org batak simpan lam peti sejuk sampai berkulat baru nk masak..huhu..
tuh bayam dlm peti sejuk tu xtau dia nak masak ke idak..hehe..xpa,rini monday yg rilek,mau blik awl..
ganyang itu bayammmm..

H.a.r.i i.n.i versi .ra.j.i.n m.e.n.comelg.o.m.e.l

jumaat yang akan datang

bila nak jumaat depan ni..
aku nk cotiiii..
meraikan hari buruh ..

ceh mcm keje cam buruh kasar je bunyik..

lapa..tetibe..tu la..mber ni ty cmna cubaan aku wt mash -VPN fiber logic potatoes ritu..
muaahhaha..
agak jadi la dgn tahap malas potong bawang kadar rata 35%..tapi dh gaul2 comel gak..

gmba x smpat snapp..busy pk cara nk makan n hidang cmna..haha..
licin dlm tempoh 16jam..
sbb sabtu hujan kan..

agenda sabtu :
  • masak nasi goreng (baki nasi semalam)..
  • tgk tivi berpasukan..
  • bapaknya lapa..sambung makan nsi goreng (tambah lauk telor goreng)
  • bapaknya pejam mata..
  • nasi dah abes , ibu makan roti cicah telur dadar cicah mash potato + sos..
  • anakanda x sudi join,sbb sibukkan diri main2..
  • anak tido join bapak..
  • ibu wat keje yang pending..
  • bapak bukak mata..*makan roti cicah telur dadar cicah mash potato+sos..
  • anak celik mata..
  • pastu p mlawat anak mber kt Tropicana ..
  • berakhir siang sabtu..
 
nahh..lebih pada diari romeo lak..
wassalammuuuuu..

Sabtu, 16 April 2011

sabtu yang hujan

H.u.j.a.n..

anak branak dua org tu lena tak kabar la gamaknye..baru tenang sket nk wt keje..(keje ke ni?haha..sambil2 la kan..)

x sempat makan moi lgi si kecik tu..baru duk tanak..huhuhu..sian ,weekend je mcm kurg makan sbb aku sumbat apa yg aku makan je kat dia..tapi slalu dia rejek je..suke bg tumpah nasi ,kutip yang tumpah tu baru nak makan..

haha..mcm la dia pndai nak makan sndri kan?dasar ibu malass..huhu..tak la..aku penyet2 nasi tu,suap dia ,tu yg msak skang ni nasi lembik ..(alasan lama bila terlebih buh air dlm beras..muahaha)..

meh nk buh videO sket bagi isi masa lapang..huhu...
video
ops..terganas sket ..haha

Jumaat, 15 April 2011

GA Entry Pertama Saya

segan lak..tapi nk try..haha..segan duk bagan,malu duk hulu (kita dah duk HULU dah dulu kan kan kan..)

cik puan nurul huda...aku jd silent reader dri awal2 ko pomot blog ko tauu..hihi..bangga tak..
byk gk aku jdikan cth tauladan sempadan ..eceh..haha..
pstu bru blja meng-hop2 blog lain..trus melekat polo2 yg blog lain2..
:)


nah amik la..1st entry..tapi aku lupa psl blog ni,baru je aktiv kan smula awal 2011..tapi amik la yg dolu2 ni..hehe..saje nk try..
mcm poyo je kan..haha..


layann je la..

tetibe nk smbung entry..huhu..

alkisah kewujudan blog ni ,psl stress ngn keje la..pstu time tgh peknen,moody smcm,rase mcm xde sape nk dgr luahan ati..hukhukhuk..(sbb chating2 dh kne disable kt opis..haha)..

pstu wt la ala2 online diari..dlu mse menengah rendah ada la diari ni..smpai masuk u gk la..tpi tulis jnis kdekut space,tulis sket2 je..ikut mood gak..

pstu blog ni asalnye mcm2 nama aku dh wt,last2 tuka2 export-import bagai,mcm2 tuka..baru publish..tu pon malu2 nk muncul gk la ..(huh prasan..mcm ade nk tgk)

pastu bz blik,x tgk blog..
tup2 last2 tetibe ade ke-swing-an mood dlm hidup,trus meng-online kan hayat dgn blogging ni..
pstu cr inspirasi hidup ..eceh..
skang terbaru,baru nk minat memasak2..haha..sbb blog link kakak melben dlm web tuan GA (ayat nk melobi ..haha)


tu la serbe sedikit..


*sbnrnye entry ni dh draft dekat smngu..huhu..x brapa yakin nk mem-publish..(bukan ade markah pon sbnrnye..adoiyai)









sila baca

alkisah yang bnyak di gembar gemburkan ..dari satu sudut yang lain..



http://bagindareformasi.blogspot.com/2011/04/cerita-sebenar-kematian-saiful-wajib.html

nampak sangat kan?

Rabu, 13 April 2011

cubaan rajin masak

cubaan pertama malam ini..yg menyibuk pon ade gak ..





 haa..tu la dia..
masak secara hentam kromo..
dgn budak kecik tu x bleh brenggang..
skjap2 kene dduk dkt dia..
kang tbe2 kunyah plastik,ketas..
yg kusi tu buleh lak dia kupil2 klua ketas kusi tu nk wt makan..

cubaan ke2..utk isi masa ,maka cubaan yg ats tadi dilaksanakan..dh mkn dh pon..
yg kedua ni (sbenarnya yg tujuan utama nk buat)..cubaan mencanai,sbb hasilnya hanya sok dpt,(mcm buruk je..huhu..xtau jd tak..kj2p berlari kt dpn laptop tgk amani ni smbil tgk resipi..hekhekhek)
..dh jadi nti aku hapdet skali ngn sumber ayu resipi tu yeee..

jumpe resipi mudah,pk nk abeskn tepung yg ade tu..tp x tgk expired date ??? huhuhuhu..tepung ade ke expired date?nmpk sgt x knl bahan memasak asas..haha..

tdi p bli bahan2 nk merapu mlm ni duk nak tlg company pny bisnes la kunun..nk bli susu sejat jnama sunb*e*am..tup2 tgk expired date 11 04 11..apa daa..x hapdet stok..mujo aku rajin nk jadi consumer bijak malam ni ..ku ajukan pd tuan kedai..
maka tepaksa bli yg lain ..harga beza weh..rugi aku tiga posen!berkire~

mandangkan kalo x jadi,ade la bekup makan yg dlm gamba atas skali..hekhekhek..plan B..
BAEKK punyaaa..lbih kurg yg tu la aku paksa anak buah aku wt weekend ritu..

muahahahaa..sggup ku bia anakku layan diri demi capai hasrat aku nk cuba masak rapu2..hahaha..last2 ni trbungkang dh dia,tu pon kne purak2 tdo ngn dia sama tdi
..alamak..baju x lipat lagi..bsuh pon x lgi..hoho


********************************************************************************************
hasilnya...
>
>
>
>
>
>

gamba agak x snonoh dan x sempat snap,tp ngap je..

..lempeng ke roti canai ni ??(3 hari wt menu minum petang gk la..ptg ke?ko smpi umh pon 7pm cik puan weh..)
...puding roti ke roti bakar ni??
..haha..lenkali saya akan mencuba ..dlm keadaan yg tenang pula..

 sebaliknya,sy berjaya msak ayam paprik versi klate depa kata (dlm myresipi.com) *siap dgn pujian cik abe sayee tauu...hahahaha..bukan senang nk dpt pujian msakan..ni kali ke2..hahahahahhahahahha..buleh la kire n ingat..

Isnin, 11 April 2011

berjaya makan puding roti

berjaya paksa anak buah buat puding roti yg mudah..
aku nk wt tapi almaklumlah anak kecil merap..tamau duk ..huhu..cian dia kene ulser kan..

maka spupu besor anak itu la kne wt..hihi..suh dia gugel,jumpe video cara wt puding roti..x ingt link dia lak..huhu
skjap2 lari msuk bilik tgk cara org tu gaul..haha (umo dh tua pon spupu dia ni..lpas SPM )

mudoh je ..
roti sebuku besor((berjenama..mcm dlm flyer giant)),rm3.10..(gardenia x anta stok kt area kg aku pdhl dh pkul 1pm time tu..)
telor 3 biji (non fake one yee) ,rm1
marjerin 250gm,rm3.80
gula 15 sudu besor..??
susu cair isian sejat (berjenama..mcm dlm flyer giant),rm2.70
tenaga pukul aduan secara manual ..3-5 minit (x sampai klua peluh pon)

cara2:
gaul marjerin ,gula
cmpo telur,tuang susu,
gaul roti yg dh di potong dadukan..

bakar lam oven 180degree,45 min.siapppppppppppp..
bab makan laju je apall nooo...


pastu siap..x sempat snap gmbo sbb keadaan tak mgijinkan..aku jdi mandur je ritu..
nih google ,tp puding roti ade laici..wahh bleh terai psni..



resipi bergambo pinjam dari sini

Sabtu, 9 April 2011

you are my sunshine

wah dh ceriaaa..
stat kamis ritu dia sedih hati ..muram durja..
malam ni tbe2 tgk hepy je..

waa suke2..

mule2 ingtkn nak naik ggi..
pg td jumpa doktot..
doktot tgk tekak dia mcm luka..
hukhuk..lbih kurg ulser..

adoi..ibu pon kalo ulser x tahan,ni lagi la anak ibu yg kecil ni..

pgi td memerap kat umah opah dia..hehe..
bleh la dpt makan lengkap utk ibu dan anaknya skali..
haha..
opah dh siap msak bbur utk ccu2 dia...spupu sebaya amani pon sama gak..kene ulser..huhu..

cian tgk dorg ..
kemam mulut je..air liur meleleh..

smoga cpt sihat smua2..

Rabu, 6 April 2011

baru ku sedarrr

hahaha..cesss..
kalo ku tau..
dari duluu lagi aku tuko setting mozilla ni..
duk bersgguh2 nk update blog smpi post via email pon ade,smpai tunggang lggang entry bergmbo..huhu

adeii..bute IT pulok..haha..brjaya hack opisnye network (org lain dah lama buat dh kuttt..fesbuk2 smua tu.haha..selowww...)

dh masuk bulan 4 dh pon,bru pandai..iskh2..skali lagi ..bulan 4..

hmm..byk lagi kesedaran yg aku dapat sbnrnye..psai  DF yg best ..huhu..nape dulu x jumpe pon?ke x brapa pndai nak cari ?

hukhuk..skang stok x de..hasil hari ni utk hari esok..
alasan??
xde sepace nk simpan..pastu last2 busy manjang,skip wat EBM..ikut dan je nk pam x mo pam..
mujo la msih buleh hsilkan EBM lgi..waaaa..


slepas tgk kegigihan org lain,teruss semangat memuncak smula..tp utk wt stok,simpan niat utk masa akan dtg la..hukhukhukhukhuk....

anak go0gel

Selasa, 5 April 2011

gadis payung

grrrr...cube cari tengkuk sayaaa..haha
aha..mcm jubah?
ni pinjam baju utk try2 nak jdikan baju contoh..
anakanda kunun2 taun ni nak braya dgn baju kurung la kan..

hikhikhik..raya ni dia dh setahun lbih dah..orait sgt..la ni pon lasak dah,xtau tahan ka pakai baju kurung tu...

haha..ni pon jenuh nk suh teraii..
dia wat2 lembik2 badan ..
kene umpan ngn payung ,baru nak berdiri tegak2..shoot gamba sedas dua..

waaaa..skang ni byk ajak main la..malam pon nak kene tido sama2 dia,kalo tak nti dia bangun dduk,ingat nak p mana2..tu kalo dia x letih..kalo letih ddukkan dia pon mata pejam..

Sabtu, 2 April 2011

semuanya hambar



tiada lagi semut menghurungi..
tiada lagi2 subtitle..x perlu..

ewah..bermajas2..metafora2 lak..


saya bosan la cmni..
cer cite cer cite..





anak kecil main api..
terbakar rumahnya sendiri..
hati2 dgn apii..
ambil air padam apii..


hhehe..si kecil tu nk bertatih..
mana mau duk lam walker tu lama2..
pagi tdi bwk ke taman..x sempat nk tunggu rambut kering..
tak dapat nak ikat rambut..serebes2 ..
janji buleh p taman eksaited la diaa..

ibu..lepas la..sy nk naik glunsurrr..
 bwh ni perolehan dari pasar malam semalam..papa kata dia mintak sguh2 nak bli ..lima hengget je pon..buleh mengapungan diri sndri..hebatttt..
sy syuka  awak tapi tepi la sikit,nk tgk tibi..
hmm..ptg ni nk wt ape yee..